Informatie

Kiteschool KiteAmeland

KiteAmeland is een kitesurfschool op Ameland die 7 dagen per week kitesurflessen verzorgt, voor beginnende en gevorderde kitesurfers. Wij geven kitesurflessen volgens de richtlijnen van  het watersportverbond en dit betekent dat bij onze kitelessen de veiligheid voorop staat. Zo ontvangt iedereen een kitesurfpas om je vorderingen bij te houden om uiteindelijk zelfstandig te kunnen huren!

Locaties

KiteAmeland is actief op het waddeneiland Ameland. Ameland is uitermate geschikt om te leren kitesurfen vanwege de twee top locaties. Er mag op Ameland op twee verschillende locaties gekitesurfd worden, namelijk de Waddenzee en de Noordzee. Hierdoor kan KiteAmeland met elke windrichting haar kitesurflessen verzorgen. Tevens is KiteAmeland mobiel en geeft het op beide locaties les.

Ervaring

De gediplomeerde instructeurs van kitesurfschool KiteAmeland hebben jaren ervaring in het geven van kitesurfles in Nederland en de rest van de wereld.

Materiaal

De kitesurf lessen worden gegeven met de nieuwste materialen van North KiteboardingION. Deze kitesurf materialen kun je ook bij ons kopen. Bij KiteAmeland krijg je geheel volgens Watersportverbond richtlijnen kitesurfles van goede kwaliteit voor optimaal plezier.

Gecertificeerd

Met de passen van deze organisatie kun je overal ter wereld je kennis en vaardigheden aantonen en eenvoudig materiaal huren.

   

Kiteschool | KiteAmeland/kitemobile | Friesland 

Contact 


Wil jij leren kitesurfen? Wil je persoonlijke, professionele en vooral een leuke kitesurf les? Kom dan kitesurfen bij KiteAmeland! 
 +31 (0)6  51814918
 Nes Ameland – Nederland
 info@kiteameland.nl