Informatie

Kiteschool KiteAmeland

KiteAmeland is een kitesurfschool op Ameland die 7 dagen per week kitesurflessen verzorgt, voor beginnende en gevorderde kitesurfers. Wij geven kitesurflessen volgens de richtlijnen van  IKO (International Kiteboarding Organisation) en dit betekent dat bij onze kitelessen de veiligheid voorop staat. Zo krijg je bij KiteAmeland altijd een helm op en een impactvest aan!

Locaties

KiteAmeland is actief op het waddeneiland Ameland. Ameland is uitermate geschikt om te leren kitesurfen vanwege de twee top locaties. Er mag op Ameland op twee verschillende locaties gekitesurfd worden, namelijk de Waddenzee en de Noordzee. Hierdoor kan KiteAmeland met elke windrichting haar kitesurflessen verzorgen. Tevens is KiteAmeland mobiel en geeft het op beide locaties les.

Ervaring

De IKO gediplomeerde instructeurs van kitesurfschool KiteAmeland hebben jaren ervaring in het geven van kitesurfles in Nederland en de rest van de wereld.

Materiaal

De kitesurf lessen worden gegeven met de nieuwste materialen van Peter Lynn KiteboardingAboards en Mystic. Deze kitesurf materialen kun je ook bij ons kopen. Bij KiteAmeland krijg je geheel volgens IKO richtlijnen kitesurfles van goede kwaliteit voor een zeer gunstige prijs.

Gecertificeerd

Met deze IKO kiteboarder card kun je aantonen dat je kitesurfles hebt gehad bij een IKO erkende kitesurfschool.
Met de passen van deze organisatie kun je overal ter wereld eenvoudig materiaal huren of kopen.

   

Kiteschool | KiteAmeland | Friesland 

Contact 


Wil jij leren kitesurfen? Wil je persoonlijke, professionele en vooral een leuke kitesurf les? Kom dan kitesurfen bij KiteAmeland! 
 +31 (0)6 10 888 501
 Marten Janszenstraat 4 , 9163 HW – Nes Ameland – Nederland
 info@kiteameland.nl
NL51 RABO 01700 0938 75