Cadeau Bon

Cadeau bon

Op zoek naar een uniek cadeau? Geef dan nu een kitesurf cadeau bon! De cadeau bon is voor iemand die een speciaal cadeau wil geven. Er zijn verschillende opties mogelijk. De bon wordt naar je mailbox gestuurd. Met dit cadeau heb je gegarandeerd succes! 

Er zijn verschillende cadeau opties mogelijk. Zo kun je een cadeau bon geven vanaf 3 uur kitesurfles waarbij je kennis maakt met het kitesurfen t/m een complete kitesurf cursus waar alle facetten van het kitesurfen worden behandeld. YEAH!


Alt Text
 Reserveer online

Reserveer direct:
 06-51814918

 

 Welke cadeau bonnen heeft KiteAmeland?


Overige informatie

Voor KiteAmeland staat veiligheid voorop tijdens de kitesurflessen.Wij vinden het belangrijk dat cursisten zoveel mogelijk persoonlijke begeleiding krijgen van de kitesurf instructeur.  Hierdoor hanteren wij de regel dat  een instructeur aan maximaal 2 cursisten les geeft. Op deze wijze leert een cursist veel sneller en effectiever kitesurfen.  Als u bij ons geboekt heeft nemen wij ongeveer 2 á 3 dagen voor de geplande les dag contact met u op. Wij kunnen het weer 2 á 3 dagen van te voren bekijken en voorspellen of de lessen door kunnen gaan. Als de lessen niet door kunnen vanwege te weinig wind of juist te veel, dan zoeken wij samen een ander geschikt moment voor de lessen. KiteAmeland heeft geen vaste les tijden. Dit verschilt vanwege de windrichting en de hierop aangewezen locatie. Komt de wind uit een noordelijke richting dan geven wij les op onze vaste locatie op het strand. Komt de wind uit een zuidelijke richting dan geven we les op de Waddenzee en zijn we gebonden aan het tij. Kitesurfen op Ameland is dus een waar kitesurf paradijs want je kunt er met elke windrichting kitesurfen!

  • KiteAmeland is actief van april tot oktober
  • Leeftijd is vanaf 10 jaar en ouder
  • Er wordt les gegeven vanaf 10 knopen t/m 20 knopen wind

Vervolg lessen

Was de cadeau bon was een groot succes en wil je verder? Bekijk nu de vervolg lessen!

Introductie cursus
Basis cursus
Complete cursus

Reserveer direct:
 06-51814918

Met een cadeau bon van KiteAmeland heb je gegarandeerd succes!

Kiteschool | KiteAmeland | Friesland 

Contact 


Wil jij leren kitesurfen? Wil je persoonlijke, professionele en vooral een leuke kitesurf les? Kom dan kitesurfen bij KiteAmeland! 
 +31 (0)6 51814918
Nes – Ameland Nederland
 info@kiteameland.nl
NL89ABNA0576894818