Ons Team

De KiteAmeland familie

KiteAmeland geeft les volgens de richtlijnen van IKO (International Kiteboarding Organisations). Bij KiteAmeland worden de lessen alleen verzorgd door IKO instructeurs. IKO opgeleide instructeurs mogen over ter wereld les geven. KiteAmeland werkt ook met ervaren instructeurs die echte knowhow hebben van kitesurfen. Zo waarborgt KiteAmeland de veiligheid en het plezier tijdens haar kitesurflessen. Dus leer nu veilig en vooral met veel plezier kitesurfen bij KiteAmeland!

Kevin Kiewiet
Senior instructeur / Eindbaas KiteAmeland

Eigenaar kiteAmeland TEAM Kitesurfen ameland

Alexander Kiewiet
Assistent Instructeur/ Eindbaas Ameland Adventure

Eigenaar Ameland adventure TEAM Kitesurfen ameland

Onno Engels
Instructeur/ Always relaxed! 

Eigenaar Ameland adventure TEAM Kitesurfen ameland

Jan-Leendert Blokker
Assistent instructeur/ De Amelander kitesurf guru! 

Eigenaar Ameland adventure TEAM Kitesurfen ameland

Ons hart verloren aan het kitesurfen

Onze kitesurf instructeurs leven voor het kitesurfen. Zij zijn kitesurf instructeur geworden omdat zij mensen veilig willen leren kitesurfen. Dat is voor ons als kitesurfschool het belangrijkste.

In 2008 heeft Kevin Kiewiet (oprichter van KiteAmeland) zijn hart verloren aan het kitesurfen. Na twee jaar non-stop te kitesurfen is Kevin instructeur geworden en heeft vele lessen bij andere kitescholen gegeven. Ook heeft hij de mooiste kitesurf plaatsjes van de wereld gezien. In 2013 heeft hij na zijn studie KiteAmeland opgericht omdat hij een andere visie op het geven van kitesurfles heeft dan andere kitescholen.

Visie  

Kitesurfen is een extreme sport, dit brengt gevaren met zich mee. Deze gevaren ontstaan als mensen geen kennis hebben van het kitesurfen. Om ongelukken te verkomen is kitesurfles en must!  Ook is het belangrijk dat je goede en persoonlijke aandacht tijdens je kitesurfles krijgt. Een persoonlijke, professionele en veilige les is waar KiteAmeland voor staat. Dit wordt gewaarborgd doordat er maximaal 2 cursisten per instructeur worden ingepland. Zo leer je effectiever en sneller zelfstandig kitesurfen.

Bekijk een les van KiteAmeland!

[x_video_embed no_container=”true” type=””][/x_video_embed]

Kiteschool | KiteAmeland | Friesland 

Contact 


Wil jij leren kitesurfen? Wil je persoonlijke, professionele en vooral een leuke kitesurf les? Kom dan kitesurfen bij KiteAmeland! 
 +31 (0)6 10 888 501
 Marten Janszenstraat 4 , 9163 HW – Nes Ameland – Nederland
 info@kiteameland.nl
NL51 RABO 01700 0938 75