Vervolg Cursus

Vervolg cursus 

Heb jij al eens gekitesurft en je wilt het weer oppakken? Dat kan bij KiteAmeland. Vertel ons wat u heeft gedaan en waar u gebleven bent. Wij zorgen voor een aansluitende les. Neem met ons contact op via het online reservering formulier of bel ons.  

Ook verzorgen wij gevorderde lessen. Dus wil jij hoger leren springen, unhook, handle passes of betere bochten maken? Dat kan ook via onze vervolg lessen. Onze vervolg lessen zijn worden op u wensen afgestemd.   


Alt Text  Reserveer online

Reserveer direct:
 06-10888501


 

Wat kost een vervolg cursus? 

Wij vinden het belangrijk dat cursisten zoveel mogelijk persoonlijke begeleiding moeten krijgen van de kitesurf instructeur. Hierdoor hanteren wij de standaard regel dat een instructeur aan maximaal 2 cursisten les geeft. Op deze wijze leert een cursist veel sneller en effectiever kitesurfen. Een groepsles (2 personen) duurt 2 uur en kost € 75 ,- per persoon. Ook is het mogelijk om privé les te nemen. Een privé les duurt 2 uur en kost € 120,- per persoon. Uit ervaring blijkt dat na 2 uur de cursisten vermoeid raken en het leervermogen vermindert.  

Standaard les (2 personen)

  • 2 uur
  • € 75,-  
  • Inclusief materiaal

Privé les

  • 2 uur
  • € 120,-
  • Inclusief materiaal

 

De beste kitesurfer in het water is diegene die het meeste plezier heeft!

Overige informatie

Voor KiteAmeland staat veiligheid voorop tijdens de kitesurflessen. Als u bij ons geboekt heeft nemen wij ongeveer 2 á 3 dagen voor de geplande les dag contact met u op. Wij kunnen de voorspellingen 2 á 3 dagen van te voren  bekijken en voorspellen of de lessen door kunnen gaan. Als de lessen niet door kunnen gaan vanwege te weinig wind of juist te veel, dan zoeken wij samen een ander geschikt moment voor de lessen. KiteAmeland heeft geen vaste lestijden. Dit verschilt vanwege de windrichting en de hierop aangewezen locatie. Komt de wind uit een noordelijke richting, dan geven wij les op onze vaste locatie op het strand. Komt de wind uit een zuidelijke richting, dan geven we les op de Waddenzee en zijn we gebonden aan het tij. Kitesurfen op Ameland is dus een waar kitesurf paradijs want je kunt er met elke windrichting kitesurfen!

  • KiteAmeland is actief van april tot oktober
  • De lessen zijn vanaf 12 jaar en ouder
  • Er wordt les gegeven vanaf 12 knopen t/m 25 knopen wind

Vervolg lessen

Was de introductie les was een groot succes en wil je verder? Bekijk dan nu de vervolg lessen!

Basis cursus


Complete cursus
Cadeau bon

Kiteschool | KiteAmeland | Friesland 

Contact 


Wil jij leren kitesurfen? Wil je persoonlijke, professionele en vooral een leuke kitesurf les? Kom dan kitesurfen bij KiteAmeland! 
 +31 (0)6 10 888 501
 Marten Janszenstraat 4 , 9163 HW – Nes Ameland – Nederland
 info@kiteameland.nl
NL51 RABO 01700 938 75